Info om Lampehytten

Lampehytten er en hyggelig lille gårdbutik, som så dagens lys, den 25. marts 2018.

Vi har fokus på vores håndlavede bordlamper. De er unikke da der ikke er 2 som er helt ens. De har hver deres model nr. og alle bliver håndmalet og samlet i hånden. Lamperne lever op til kravene og er CE-mærket.

Vi laver lamper på bestilling. Har du et ønske om, at de evt. skal passe til en sofa, en farve på en væg eller lign. Så klarer vi dette. Det eneste du skal gøre, er at have en farveprøve med. Der vil komme et tillæg på, hvis vi ikke har farven som matcher eller hvis farven er helt speciel.

Søger du en anderledes dåbsgave, har vi den i form af dåbslampen. Lamperne leveres med et sølvfarvet skilt og du vælger selv hvad der skal stå på dette. En anderledes og vedvarende dåbsgave.

Vi laver også nogle fine bamse børnelamper, hvor beton er kommet med i materialet. F.eks. har vi også en mor/barn lampe, som leveres med et lyserødt og lyseblåt bånd. Vil man have skilt på denne, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Leveringstid på lamper som bestilles er 10 – 14 dage.

Foruden bordlamper bestræber vi os på, at have et godt udvalg af gode og spændende vare i form af brugskunst, høj kvalitet af pileflet og lidt forskellige søde gaveideer, som også kan bruges som værtindegaver.

For os er det vigtigt at kunderne får en god og hyggelig oplevelse i vores gårdbutik.

På gensyn i Lampehytten ? og tak fordi du besøgte vores hjemmeside.